διατρο_fit

Το διατροφολογικό μας κέντρο “διατρο_fit” ιδρύθηκε με σκοπό να εισάγει στη καθημερινότητά μας τη σωστή διατροφή και να τη θέσει ως τρόπο ζωής.

Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι, που στόχο έχουν την τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς, δηλαδή την αποφυγή κακών διατροφικών συνηθειών και την υιοθέτηση του ισορροπημένου μεσογειακού μοντέλου διατροφής.

Πιο συγκεκριμένα παρέχονται εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα για απώλεια βάρους αλλά και πρόσληψης βάρους, καθώς και για οποιοδήποτε παθολογικό νόσημα του ανθρώπινου οργανισμού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το ευερέθιστο έντερο, η νεφροπάθεια, η νόσος Crohn, η γαστρoοισοφαγική παλινδρόμηση, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός κ.α. .

Το γραφείο μας παρέχει επίσης υπηρεσίες για βρεφικές/παιδικές και εφηβικές διατροφικές διαταραχές, κλινικές περιπτώσεις και περιπτώσεις αθλητικής διατροφής.

Στόχος μας είναι να σας κάνουμε να κατανοήσετε πως το παν είναι η σωστή διατροφή. Η επιστήμη είναι η διατροφολογία και η δίαιτα αποτελεί κλάδο της επιστήμης. Εδώ μαθαίνουμε όλοι μαζί να τρώμε σωστά και υγιεινά, όχι να στερούμαστε!

Και μην ξεχνάτε το αρχαίο ρητό του Ιπποκράτη: “Φαρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας

Το γραφείο μας