H πρώτη απόπειρα για τα #baoban τελικά βγήκε εξαιρετική και πάμε να δούμε τη συνταγή που ακολουθήσαμε.
Υλικά που χρησιμοποιήσαμε:







Πάμε να δούμε τώρα τα βήματα:
- ανακατεύω τα στερεά υλικά μαζί
- ανακατεύω τα υγρά υλικά μαζί
- τα αναμιγνύω μαζί και ανακατεύω μέχρι να γίνει ζυμάρι
- σκεπάζω και αφήνω μια ώρα και πάνω να φουσκώσει
- με αλευρωμένο πάγκο ανοίγω το ζυμάρι μου περίπου 30*40 και στη συνέχεια με ποτήρι διαμέτρου περίπου 10 εκατοστών κόβω σε δέκα κομμάτια
- σκεπάζω τα κομμάτια μου σε ταψί με λαδόκολλα αλλά 20 λεπτά
- τέλος ψήνω στον ατμομάγειρα για 12-15 λεπτά τα ψωμάκια μου
Πρώτο τίπ : εμένα μου βγήκαν μικρά σε μέγεθος , μπορείτε να χωρίσετε τη ζύμη κατευθείαν και να ανοίξετε σε ότι μέγεθος σας αρέσει και να σκεπάσετε.
Δεύτερο τιπ : στη γέμιση βάζετε φυσικά ότι θέλετε : εγώ έβαλα κοτόπουλο ψημένο και σος αβοκάντο με λεμόνι και ντοματίνια.
Χριστιάνα Αμπατζή, Διατροφολόγος -Διαιτολόγος